BambooXLZakelijk

BambooXSParticulier

bamboetraptrede.nl
Bamboe prijzen

Bamboe prijzen


Bamboe prijzen

Wat kost bamboe?

 

Hier treft u enkele indicatieve bamboe prijzen als richtlijn aan. Concrete prijzen van onze producten kunt u hier vinden in onze webshop.

  • Een bamboe vloer zit in een range van € 55,- t/m € 130,- / m2 inclusief btw
  • Een bamboe plafond is er al vanaf € 67,- / m2 inclusief btw
  • Bamboetraptreden zijn verkrijgbaar vanaf € 85,- / trede inclusief btw
  • Een bamboe trap zit in een range van € 8.000,- t/m 15.000- inclusief btw en montage

Bovengenoemde prijzen zijn indicatieve prijzen, omdat elke situatie anders is. Wij proberen altijd de meest gunstige oplossing voor u te bedenken. We zijn eerlijk over de prijzen en communiceren kosten voor eventueel meerwerk direct aan u. Valt bamboe binnen uw budget? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan maken we direct een offerte op maat voor u.

Prijsvergelijk bamboe en hout

Met bamboe doet u altijd een goede koop. De aanschaf is niet goedkoop; de kwaliteit en levensduur compenseren deze investering echter ruimschoots.

Als u kijkt naar de kale m3- prijzen, dan lijkt bamboe duurder dan alternatieve houtachtige materialen. Bij hout is de prijs echter gebaseerd op rondhout. Bij bamboe zitten alle bewerkingen al in de m3-prijs inbegrepen. Om een eerlijke vergelijking te maken, dient u bij rondhout het uitvalspercentage van circa 30 tot 40% zaagverlies mee te nemen. Bij bamboe bedraagt dit percentage slechts enkele procenten.

Als u ook de levensduur en de kosten voor onderhoud en vervanging meeneemt, dan verdient bamboe zelfs het predicaat “goedkoop.

Toeslagen traptreden

  • Slijtstrippen
    • 1x Rubber à € 4,10 inclusief verzagen sponning en inlijmen in de treden
    • 1x RVS à € 16,15 inclusief verzagen sponning en inlijmen in de treden
  • Oliewas in kleur als afwerking in plaats van transparant gelakt of transparant oliewas à € 10,50 inclusief aanbrengen en uitpoetsen.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw en zijn aan prijswijzigingen onderhevig.